Musik

Gud vad musiken kan ändra på någons tillfälliga känslor. Som när man är ledsen och lyssnar på en skön  låt med massa minnen då ler man smått och blir kanske lite gladare!
Själv så älskar jag musik! Lyssnar på det när jag pluggar, sitter vid datorn, åker buss, eller när jag är själv, på fester. Överallt!
Undra hur det hade varit utan musik! OHNO!
Att vara utan musik är som att vara utan kläder!

:)

Kolla in de här!
man får faktiskt gratis saker. sjukt coolt ändå! kolla in hemsidan.



<a href="http://www.gratisgen.se/ref/101707">Gratis Saker</a>

Grattis..

Grattis på mig :) eller tja..igår 17 fyllde jag (ebba) 18 år:) minnsann...får skriva mer imorgon e sååå trött!



Hejs!


Sjuk..


Hej idag är jag (ebba) sjuk så jag har varit hemma hela dagen och läst och sovit och läst.. Jag läser en av de bästa böckerna jag någonsin har läst förut den heter:

Boktjuven     

-  
skriven av Markus Zusak

Har läst ut den nu och den berörde verkligen mig...

Handlingen kan beskrivas av bokens baksida:



När döden berättar en historia måste du lyssna.

Tyskland 1939. Landet  håller andan.
Döden har aldrig haft mer att göra, och det är bara början.
  Nioriga Liesel Meminger bor hos en foster familj.
Hennes föräldrar har tagits till ett konsetrationsläger och hennes bror är död.
Liesel stjäl böcker- från nazisternas bokbål, borgmästarens bibliotek, varheslt böcker finns att hitta.
  Hon delar böckerna med sina grannar när de sitter i skyddrummen och med den judiska man som gömmer sig i hennes källare.
  Detta är Liesels berättelse. Och berättelsen om dem som bodde på Himmel Straβe, när bomerna föll.




Det är en bok jag aldrig ska glömma



Förresten så ska jag ha 18-fest på Lördag, om jag nu blir frisk vilket jag är tvungen att bli då jag vägrar att skjuta upp det bara pga. detta.
Minsann!

Haha såg detta idag, så jävla gjutet! Björn Gustavsson och Johan Glans för underbara.

http://www.youtube.com/watch?v=n-FKzV0bTbQ

Ja så är det, förresten var jag o nesme på solarium förra veckan här kommer en bild därifrån!
Njut.


Hjärta..



Hej jag och Nesme är sams igen...eller vi var inte så mycket ovänner tydligen, de blev lite missförstånd :)


Jag MÅSTE berätta för er om en sida som heter Spotify.

Jag älskar den sidan alltså! SÅ här är det:
Om du blir inbjuden av en vän kan du få programmet gratis annars får du betala för ett visst antal timmar eller prenumerera på den.
VAD innbär då denna sida?

Mycket för mig, det är nämligen så att sidan har oerhört mycket musik, man söker på en låt så kommer den upp utan att man behöver ladda ner den olagligt....
Det är som att lyssna på musik på internet fast det är som att man har musiken i datorn!

Sedan kan man göra spelningslistor och lyssna på radio och så vidare..


Så perfekt verkligen!:)

Jag är så glad!

Imorgon är det skola, dock sista veckan med det gamla schemat, sen slipper jag det ,och får åtminstone 1 sovmorgon, sedan ska jag börja ha gympa igen får se hur det går :)

Har egentligen mycket annat nytt och berätta med får skriva det imorogn istället,

Ha det så bra alla :)

SKOLA IDAG!

Illa skola imorgon och alla är ledsna förutom jag, för fick precis veta att jag börjar 14.15 imorgon INSTÄLLDA LEKTIONER ROCKAR!
Oroa er inte gott folk nästa lov är påväg. (Februarilovet)

Personlighetstest!


Ett litet persolighetstest, det läskiga är att de stämmer in på mig rättsåbra..

Min personlighetstyp:
Idealistisk tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare


prova på ni också, och säg om det stämde in väl  på er !

http://se.41q.com/




Ansiktsbehandling.

Idag ska jag(Nesme) få ansiktsbehandling. Det är ju kul att testa på olika saker. Men detta känns ändå lite läskigt, tänk så blir någonting fel och mitt ansikte blir värre. Illa!.
Min behandling:
 Detta är behandlingen för dig som vill ge din hud lite extra!  Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage, mask, dagkräm+ längre massage på axlar nacke och ansikte. Brynplock.
Ändå najs. Fick detta i julklapp av min pappa för jag tjatade om de skit länge. och nu kommer jag få nya fina ögonbryn :D YÄY!

Ska säga er att det var skit skönt, fastän jag fick röda prickar för att hon tog bort saker från mitt ansikte! :P men men det var najs!
Om ni vill testa något riktigt kul och avslappnade ska ni testa ansiktsbehandling och spikmatta som ser ut såhär :efter 10 minuter är det skit skönt!

Att inte vara..





 

" Att inte vara någon annan än sig själv,
i en värld som försöker få en att bli som alla andra ,
är den svåraste kampen en människa kan ge sig in på,
och en kamp som aldrig tar slut".

e.e cummings












På den tredje dagen..


Ja då var det den 3 januari och tre dagar på det nya året har snart gått..om jag ska vara ärlig så kändes inte årsskiftet som någon stor sak, jag vet inte men den där wow känslan som  ett nytt år har inneburit andra år kändes inte detta år.

Det gick så snabbt även julafton gick snabbt och det är klart det var kul att träffa släkten men annars kändes det inte så speciellt, jag hade inte den där julstämmningen som jag haft andra år. Kanske är det bara det att jag börjar bli äldre känner redan rynkorna komma krypandes...
Haha tänker på den reklamen : Är du mogen för att prata om pensionsförsäkringen? och så är det en bild på en man som går ner för badstegen istället för att hoppa i poolen...det hemska är att det gjorde jag också i  somras!
Nä fy inte  tänker  jag inte ha någon tidig 40-årskris hahah

På tal om åldrande så fyller en viss person 18 år snart nämligen den 17 januari.
18 år -myndig-göra vad jag vill brukar man höra men de blir sällan riktigt så då de flesta oftast bor kvar hemma.
En annan sak är det här med körkort..jag fick lite press på mig då jag inte har börjat övningsköra, så tror jag inte en uppkörning är aktuell i vartfall, men min kusin som är ett år yngre har övningskört ett bra tag...illa illa..
Men fest ska jag ha iallafall, håller på att leta lokal nu idagarna får se hur det går.

Känner verkligen att de här med att ta det lungt på jullovet har besannats...jag har blivit en soffpotatis, det är verkligen : vilken dag är det idag? Oj har klockan blivit såååååå mycket, var tog de senaste 2 timmarna vägen, äh vi tar jogging turen imorgon istället.. hur ska de gå när skolan börjar kan jag inte riktigt förstå , jag kommer väll få en hjärtattack eller något sånt kul..

En låt jag verkligen har i huvudet snurrandes hela dagarna är

Superhuman med Chris brown, jag vet den är inte så ny i och för sig gillar jag egentligen mest äldre musik men denna låten har verkligen fastnat!!!!!!! aaaaaaaaaah..
http://www.youtube.com/watch?v=zY8qQNqzShs

Jag var ute och köpte en tidning idag i vartfall, dagens motion? Köpte cosmopolitan.. fick ett "HETT smycke" - ja de va ungefär en brun tofs med två hjärtan på? jag vet inte hur dedefinerar hett men okej..dessutom åkte de ena hjärtat precis av hahaha snacka om sexigt.


Idag åkte min syster till Uppsala igen så då är jag ensambarn igen..på gott och ont  till och med uppmärksamhet kan man ibland få för mycket av...

Jag och min pojkvän har/hade planer på att ta en restresa nu någon gång , bara komma bort till värmen och ta det lungt..men jag vet inte rikgtig möjligt att de skjuts upp en aning får se...tänk kanarieöarna nu..mm...

Nu måste jag ta tag i dagen/kvällen o göra mig i ordning. Ska ut en runda!


Undrar vad Nesme har för sig idagen mån tro?





Okej bloggen är igång, presentation nästa!

 Ja, nu är vi igång med bloggeriet då behövs det en rejäl presentation!

Nu kör vi!

Vi börjar med Ebba- ebbson-ebster-ebo-stekwall(jo faktiskt, har inte hittat på det själv tro de eller ej)l-röv o  ja, vi kan fortsätta i evigheter kärt barn har många namn.

Ebba bor i staden lagom,  min stad har allt i lagom format och ligger nära en av Sveriges största städer, staden  är full av studenter och akademiska tillställningar, vilken det är kan ni kanske gissa...

Jag bor med min mamma och pappa i ett hus nära centrum, min syster bor numera i Uppsala och läser till veterinär :)

Ebba har just nu två hundar- en labrador retriver- (Golden grace)Tilda och en jack russel - (Chanel) Nelly och en katt - (Elvira) Viran.
Min familj har alltid haft en massa djur som kommit och gått bland annat 4 hästar en annan labrador,två undulater, en katt till, två kaniner och en vandrande pinnar om de nu räknas som djur eller pinne vet jag inte riktigt...


Just nu ska min andra termin börja snart på mitt andra gymnasie år på enligt mig stadens shysstaste skola..dock tror jag inte nesme håller med mig på denna punkt.


Min födelsedag närmar sig med stormsteg och jag är nu idagarna ute på lokal jakt till min 18-fest!!!!!!!!


Enligt vänner vänner uppfattas jag nog på lite olika sätt men oftast har jag hört : Glad, varm, ball, trygg, konstig och humoristisk (lägg märke till att de inte finns några negativa saker!!!!!!!!!!!!) hahhaaha de är nog jag i ett nötskal!!!!!!

Nesme och jag
träffades när vi spelade i samma basketlag under några roliga år och senare gick vi i samma klass i 3år.
Nu går vi på skilda skolor men när vi träffas händer de alltid sjuka saker. Hon är ying jag är yang tillsammans yra som få.

(Jag måste säga att Nesme är den coola av oss två, jag hittar mest på skit..om vi nu ska vara ärliga)

Denna presentation av mig Stekwallen blev sådär , jag kan bara skylla på att jag är SÅ hungrig!

För övrigt tycker ebba om sin pojkvän och min säng.

Vidare lämnar jag över ordet till nesme...scenen är din!

Här kommer lite bilder på moi:
ojdåtildaNelly-chanel


YEAH!


PUT YA HAND UP IN THE AIR, FOR NESME
NESME
Jo de är så här att jag är 17 år fyller faktiskt år den 23 JULI! FEDDE FEST 18ÅR JU!
Jag bor i ett hus med mi padre y mi madre utanför storstaden Lund, vi bor typ ute i skogen (Faktiskt ganska skönt ibland). Har en storebror som nyligen kommit hem från USA, och har precis flyttat tillbaks till Växjö.


På tal om studenter innan så går jag på gymnasiet, andra året. Om ni ville veta

Flummig, snäll, trevlig, bitchig, konstig, galen, härlig, skrattar fint (enligt ebba) de orden beskriver mig enligt folk. Jo det är väl snällt av de, men inte är jag bitchig? Man kan verkligen inte vara perfekt. Men vi är fett nära ska jag säga dig:)

Nesme Älskar pojkvännen, familjen och alla hennes vänner, men även de som älskar henne.

Visst jag är kanske den coola gangstorn, men ebba är den underbaraste gosunge!
Med den blandningen får vi ihop LRÖVARNA! DET ÄR VI


Gilla oss eller gilla oss inte

Bilder på Nesme :

Gott Nytt år!

Vi bestämde oss för att skaffa en blogg första dagen på det nya året :) 2009..
(presentation kommer senare)

Som sagt har ett nytt år tagit form och vad passar då inte bättre än en nystart i form av en ny blogg.
- med nya tankar och händelser.

En blogg mani har dragit över sverige de senaste året och jag och nesme har stått brevid och tänkt

- varför skriva en blogg?

Så vi bestämde oss att göra ett försök.

Vad vi vill få ut av denna blogg vet nog  varken jag själv eller nesme riktigt. Vi har aldrig gjort sånt här slags skriveri förut, så vi får se hur det ändar ut.
Jag kan bara säga till er att vår blogg inte kommer att vara den där typiska perfekta, Nesme o jag har en tendens att göra saker på vårt egna speciella vis, likadant med denna lilla blogg.

Vad mer kan jag säga

Från oss alla till er alla ,

Enjoy

Välkommen till VÅR nya blogg!

                          .

RSS 2.0